Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
(Κωστής Παλαμάς)

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Οι Σκοπιανοί ανακάλυψαν τον τάφο του Ομήρου στην Πρέσπα!


Οι Σκοπιανοί ανακάλυψαν τον τάφο
του Ομήρου στην Πρέσπα!
Σύντομα και τη χαμένη Ατλαντίδα!

13-04-2012

Στα Σκόπια έχουν ξεφύγει, έχουν ξεπεράσει και τους Τούρκους στη παραποίηση της ιστορίας. Χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της FYROM, ξενάγησε Ευρωπαίους πρώην πρέσβεις στη λίμνη Πρέσπα, η οποία επεκτείνεται και στη FYROM.
Εκεί, τους ανέφερε την ιστορία του Ντράγκαν από την Aχρίδα, που ανακάλυψε την Αμερική (οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται ότι ο ...Ντράγκαν ανακάλυψε πρώτος την Αμερική, όχι ο Κολόμβος).
Στη συνέχεια τους πήγε στον τάφο του Ομήρου (!), ο οποίος σύμφωνα με τους Σκοπιανούς βρίσκεται στο "νησάκι των φιδιών", στη λίμνη Πρέσπα. Ο ένας από τους πρώην πρέσβεις, που ήξερε ιστορία, έβαλε τα γέλια, όταν ο Πρόεδρος της FYROM, του ανέφερε ότι και ο τάφος του Ομήρου, βρίσκεται στη FYROM.
Να προσθέσουμε ότι για τους Σκοπιανούς "δικοί" τους είναι και ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουστινιανός αλλά και ο βασιλεύς των Βουλγάρων Σαμουήλ. Και όσο οι ασυναρτησίες τους μένουν αναπάντητες δικοί τους θα γίνουν και ο στρατηγός Ρόμπερτ Λη των Νοτίων και το σκέφτονται και για τον Αβράαμ Λίνκολν, οπότε μη σας φανεί περίεργο αν ο Αμερικανικός εμφύλιος σύντομα διεκδικηθεί ως Υπερατλάντιος Σκοπιανός εμφύλιος, άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ο ...Ντράγκαν ανακάλυψε την Αμερική.
Σας φαίνονται υπερβολικά;
Έτσι χτίζουν ιστορία στην ΠΓΔΜ και δεν δίνουν σημασία στις ...λεπτομέρειες.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39126&Itemid=84

Δεν υπάρχουν σχόλια: