Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
(Κωστής Παλαμάς)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Αγαπητοί αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας,
Επειδή ως Έλλην πολίτης ζω εντός της κοινωνίας και δεν λειτουργώ "εν κενώ", λόγω των σημαντικότατων εξελίξεων που σημειώθηκαν (και συνεχίζουν να σημειώνονται) το τελευταίο χρονικό διάστημα, αισθάνθηκα υποχρεωμένος να πάρω θέση σε ζητήματα που απασχολούν πολλούς συνέλληνες, οι οποίοι ενδιαφέρονται και ανησυχούν για το μέλλον αυτής της χώρας.
Θεωρώ ότι η εποχή είναι κρίσιμη και απαιτείται ενημέρωση πέρα από τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ και τους εξωνημένους δημοσιογραφίσκους, αλλά και τους ποικιλώνυμους και ποικιλόμορφους υπαλλήλους του συστήματος. Θα συνεχίσω λοιπόν να παρουσιάζω άρθρα, κριτικές, κείμενα κλπ που κρίνω ότι πρέπει να τύχουν ευρύτερης δημοσιότητας. Αυτό θα γίνεται πλέον μέσα από μια νέα ιστοσελίδα με τον τίτλο "ελληνικού ενδιαφέροντος..." http://hellenicinterest.blogspot.com/, ενώ αυτή η ιστοσελίδα θα επανέλθει στο παλιό της θεματολόγιο, με κείμενα και άρθρα Εθνολογίας, Γλωσσολογίας, Ιστορίας κλπ.

Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Κάποια ωραία,ενδιαφέροντα ιστολόγια:
patriotikinisi.blogspot.com
ethnomedenismos.blogspot.com
echedoros-a.blogspot.com
koukfamily.blogspot.com
lalei-kairia.blogspot.com
amethystosbooks.blogspot.com
hamomilaki.blogspot.com
moschoblog.blogspot.com
kyprianoscy.blogspot.com
ellinikiafipnisis.blogspot.com
greeknation.blogspot.com
eglimatikotita.blogspot.com
gaidouragkatho.blogspot.com
myths-of-anarchism.blogspot.com