Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα, ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
(Κωστής Παλαμάς)

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η δολοφονία του Πακιστανού


Πιστεύω ότι το μεταναστευτικό στην χώρα μας έχει εξελιχθεί πρωταρχικά σε εθνολογικό ζήτημα υψίστης σπουδαιότητας για την επιβίωση του λαού μας. Το άρθρο που ακολουθεί τοποθετεί τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, σε αντίθεση με την καθημερινή "πλύση εγκεφάλου" που μας έχουν επιβάλει οργανωμένα συμφέροντα και οι αργυρώνητοι ψευτοαριστεροί δημοσιογράφοι.
ΔΕΕ

Η δολοφονία του Πακιστανού και 
η ρατσιστική αχρωματοψία του ΣΥΡΙΖΑ

Κύριε Διευθυντά
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανθρωποκτονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα ξεκινά ως εξής : «Η άγρια ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από ακροδεξιούς εγκληματίες…»
Πέντε υπερφορτισμένοι όροι σε έξι ουσιαστικά και επίθετα.
Παρατηρήσατε ότι χρησιμοποίησα τον όρο «ανθρωποκτονία».
Ακολουθώ το παράδειγμα της προοδευτικής εφημερίδας «Έθνος».
Πριν τέσσερις μήνες, όταν τέσσερις αθίγγανοι είχαν δολοφονήσει 79χρονη στον Γέρακα, το «Έθνος» είχε παρουσιάσει την είδηση με τίτλο «Τέσσερις Ρομά οι δράστες της ανθρωποκτονίας 79χρονης στο Γέρακα». Όχι οι «δολοφόνοι», οι «δράστες».
Όπως ανέφερε τότε το «Έθνος», «οι τέσσερις συλληφθέντες αποπειράθηκαν δύο φορές να διαρρήξουν την οικία της άτυχης ηλικιωμένης, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Την τρίτη φορά, διέρρηξαν το παράθυρο του υπνοδωματίου και μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και τη φίμωσαν, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία».
Ακόμα και ο φανατικότερος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ θα συμφωνούσε ότι το τραγικό περιστατικό αποτελούσε τον ορισμό της εκ προθέσεως, ιδιαζόντως ειδεχθούς δολοφονίας.
Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε τότε ανακοίνωση. Ούτε διοργάνωσε «αυθόρμητη» πορεία «επιρροών».
Όπως προχθές στα Πετράλωνα.
Το ίδιο είχε παραλείψει να κάνει και μετά το ειδεχθέστατο περιστατικό του Πακιστανού Δράκου της Πάρου. Εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επιθέσεις των αλλοδαπών πάσχει από ρατσιστική αχρωματοψία κατά των Ελλήνων.
Αναφορικά με τα φυλλάδια στο σπίτι του ενός δράστη, καλό είναι να καταλογίζονται στην Χρυσή Αυγή όσα της αναλογούν. Γιατί η συλλογιστική πως η ανθρωποκτονία του Πακιστανού οφείλεται σε επιρροή της Χρυσής Αυγής μας οδηγεί, αντίστοιχα:
1) στην έγκληση του Αλέξη Τσίπρα για την δολοφονία του ταξιτζή και την ληστεία της τραπέζης στην Πάρο, από τον τρομοκράτη Θεοφίλου, φανατικό οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ
2) στην έγκληση του Νίκου Βούτση για την ληστεία της τραπέζης στου Γκύζη από τον γιο του – υπάρχει μεγαλύτερη επιρροή από την πατρική;
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.
Σε αντίθεση με τα εκ προθέσεως περιστατικά αλλοδαπών κατά Ελλήνων, αυτό των Πετραλώνων, πάλι κατά το «Έθνος», οφείλεται σε μια προσπέραση. Δύσκολα γίνεται αποδεκτό από κάθε εχέφρονα ότι οι δυο δράστες προγραμμάτισαν την τροχαία αντιδικία με την τραγική κατάληξη.
Όμως είναι έκδηλη η σπουδή, σχεδόν αγωνία, του ΣΥΡΙΖΑ να εκβιάσει από μεμονωμένα περιστατικά Ελλήνων κατά αλλοδαπών ηθική ρεβάνς για τα χιλιάδες περιστατικά αλλοδαπών κατά Ελλήνων. Και κατά την προσφιλή μεθοδολογία της ελληνικής αριστεράς να δημιουργήσει «μάρτυρες». Όπως καπηλεύτηκαν ανενδοίαστα την μνήμη του τραγικού εφήβου που έπεσε πάνω στον ψυχικά ασταθή αστυνομικό: Μαρτυροκοπτική Γρηγορόπουλου.
 Φτιάξαμε έναν Έλληνα, μάς χρειάζεται κι ένας αλλοδαπός.
Ιδού η επίσης προοδευτική «Ελευθεροτυπία» μάς ενημερώνει για τα οκτώ αδέλφια που, λέει κάποιος ομοεθνής του, συντηρούσε ο Πακιστανός.
Η αναπαραγωγή τέτοιων ισχυρισμών απαιτεί επιτόπου ρεπορτάζ στην πατρίδα του θύματος.
Άλλως, αστήρικτες αναφορές συνιστούν έμμεση, συναισθηματική πίεση στην κοινή γνώμη.
Αγαπητέ κύριε Τσίπρα, εγχώριοι και διεθνείς κύκλοι έχουν αντιληφθεί πλήρως την με προορισμό την εξουσία εντολή σας : «Δεξιά, πρόσω ολοταχώς». Αντιληφθείτε κι εσείς ότι τα πλειοψηφικά εκλογικά ποσοστά δεν μπορούν να διαμορφωθούν κόντρα στην συντριπτικά πλειοψηφούσα στην κοινωνία αντίληψη : οι αλλοδαποί βλάπτουν σοβαρά την υγεία των Ελλήνων. Αν επιμένετε στο διαζύγιο με την πραγματικότητα ο ελληνικός λαός θα σας «ωριμάσει βίαια», όπως βίαια σάς ωρίμασε οικονομικοπολιτικά η συνάντηση με τον κ. Σόιμπλε.
Καλό κατευόδιο πέραν του Ατλαντικού

Με τιμή
Ο παλαιάς κοπής
Προφήτης


Σχόλια στην παραπάνω ανάρτηση

1. Είναι έκδηλη η σπουδή, σχεδόν αγωνία, του ΣΥΡΙΖΑ να εκβιάσει από μεμονωμένα περιστατικά Ελλήνων κατά αλλοδαπών, ηθική ρεβάνς για τα χιλιάδες περιστατικά αλλοδαπών κατά Ελλήνων.”
Πόσο τραγικά δίκιο έχετε Προφήτη !
Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια, που αναδεικνύει τη μικροψυχία, την υποκρισία και τη μίζερη κοντόφθαλμη οπτική των γιαλαντζί ”αριστερών” του τζάμπα μάγκα Σύριζα και της βολικής υπηρετριούλας του συστήματος, Δημάρ.
Αυτοί οι θρασείς, μικρόψυχοι φασουλήδες, οι στερημένοι ευφυϊας, σεβασμού, σοβαρότητας και μέτρου άνθρωποι, δεν έχουν το δικαίωμα να αυτοχρίζονται ως ….”αριστεροί”. Αδυνατούν να κρίνουν ως δίκαιοι και ειλικρινείς, υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών και καταδέχονται να συρθούν μέσα στα αίματα, αρκεί να αποκομίσουνε μικροκομματικά οφέλη ! Τι κατάντια !
Αυτές οι φτηνιάρικες μέθοδοι, χαρακτηρίζουν μόνο τους φασίστες. Ή μήπως το αγνοούν;
Εγώ αυτό που αισθάνομαι, είναι πως ο θυμός, η καταπίεση, η ανέχεια, ο άθλιος βούρκος στον οποίο βυθιζόμαστε καθημερινά, τυφλώνει τους ανθρώπους κι αργά-αργά τους μετατρέπει σε σαρκοβόρες μηχανές. Ξαφνικά ο εχθρός είναι ο απέναντι. Ο ιδεολογικός αντίπαλος, ο λαθρομετανάστης, αυτός που μας πήρε τη θέση στο parking, ο άλλος που μας προσπέρασε με το αυτοκίνητο στον πόντο…. Τριγυρνάμε απελπισμένοι, επιθετικοί, οργισμένοι, ετοιμοπόλεμοι κι έξαλλοι. Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη κι απλά απουσιάζει η φλόγα που είναι ικανή να προκαλέσει την έκρηξη.Πολλές φορές, η αφορμή είναι ασήμαντη. ” Τροχαία αντιδικία” λένε, μα δεν είναι αυτό, είναι το μίσος που οπλίζει τα χέρια μας. Το μίσος κι η απόγνωση που περισσεύουν και που δεν είναι όλοι ικανοί να διαχειριστούν επιτυχώς ψυχοδιανοητικά. Άρρωστοι είναι οι άνθρωποι γύρω μας. Κατάθλιψη, άγχος, επιθετικότητα, κυριεύουν το νου και την ψυχή. Το έγκλημα πια, είναι ζήτημα τύχης αν θα συμβεί ή όχι….Αλλοδαπός ή ημεδαπός το θύμα, τι σημασία έχει άραγε; Είναι στατιστικό το πρόβλημά μας; Σε ζούγκλα μετατρέπεται η ζωή μας με ταχύτητα αστραπιαία. Αυτός είναι ο κίνδυνος, η απειλή κι η τραγική μας κατάντια.
Οι λοιπές συμφέρουσες και βολικές εκατέρωθεν…εξηγήσεις-αναλύσεις των γεγονότων, αποτελούν απλουστευμένες αθλιότητες και φτηνιάρικη προπαγάνδα, που απευθύνεται αποκλειστικά σε φανατικούς και λοβοτομημένα πρόβατα.

2. Εκατόν τριάντα περίπου Έλληνες δολοφονήθηκαν άγρια από αλλοδαπούς το 2012.Καμία αντιρατσιστική διαδήλωση δεν έγινε για τα θύματα. Οι δολοφονίες ηλικιωμένων κυρίως Ελλήνων , ούτε καν αναφέρθηκαν στον τύπο και στα λαλίστατα ΜΜΕ. Εκατοντάδες Ελληνίδες βιάστηκαν το 2012 από τα αλλοδαπά κτήνη, καμία διαδήλωση όμως δεν έγινε ποτέ από τις «προοδευτικές» γυναικείες οργανώσεις. Χιλιάδες Έλληνες ληστευτήκαν το 2012, ενώ οι «προοδευτικές και δημοκρατικές» δυνάμεις ποτέ δεν έβγαλαν έστω και μία ανακοίνωση συμπαράστασης για τα θύματα. Τα δήθεν «αντιρατσιστικά αντανακλαστικά» της πολιτείας και της κοινωνίας, συντηρούν το φαινόμενο της ληστείας, της ανομίας και της αναρχίας στην χώρα από τους αλλοδαπούς εισβολείς, όπως π.χ. την καθημερινή κλοπή καλωδίων χαλκού από τις γραμμές των τραίνων. Αυτό που κατάφεραν οι πολιτικοί είναι να δημιουργήσουν μία κατακερματισμένη πολιτισμικά και φυλετικά κοινωνία. Η κοινωνική ταλάντωση όμως του εκκρεμούς στην πολυπολιτισμική χώρα μας δεν μπορεί παρά να έχει το αντίστοιχο σημείο ισορροπίας με αυτό του Λιβάνου, της Συρίας και της Βοσνίας.

3. Άλλα λέει η πιάτσα που ξέρει πιο καλά και έγκυρότερα από μας:
Έμπορος ναρκωτικών ήταν το θύμα και τους είχε δώσει νοθευμένη με άχνη πρέζα (όπως αυτή που ανέφεραν στις υποκλαπείσες συνομιλίες τους ο Αλβανός έμπορας και ο διοικητής της… Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου). Φυσικά, αυτό δεν το λένε οι δολοφόνοι, γιατί είναι “φόνος εκ προμελέτης”, ενώ, τώρα, “εν βρασμώ ψυχής”, δηλαδή ΟΧΙ ισόβια.




Δεν υπάρχουν σχόλια: